fbpx

Priser

Havedesign forløb og priser
Boligindretning forløb og priser

Havedesign forløb og priser

Du kan vælge mellem tre forskellige modeller. I alle tilfælde gælder det, at det er en fordel, hvis du har en grundplan af haven/grunden klar.

Lav en ønskeliste med ideer, planter osv. Tænk også over ting du ikke kunne tænke dig. Derefter udarbejder vi en haveplan med tilhørende plante- og materialeforslag.

1. Idébesøg

Inspiration og gode råd på stedet
Mangler du inspiration til havens indretning og formgivning, men har ikke brug for en havetegning, er dette lige noget for dig. Med udgangspunkt i en kort opridsning af din udfordring, kaster vi en masse bolde i luften og giver et bud på, hvordan problemer kan vendes til noget positivt; – og til visionære haveløsninger. Ofte kan dine forestillinger om haven forandres totalt på to timer.

En haveplan tegnet med ord
Du bestemmer selv emnerne. Indholdet kan f.eks. være:

  • Hvordan haven som helhed kan indrettes eller peppes op
  • Styling med nye havemøbler, krukker, osv.
  • Formgivning af f.eks. ny terrasse eller indkørsel
  • Anlæggelse af vand i haven

Hvis emnet er forholdsvis afgrænset, er der muligvis tid til at lave en hurtig skitse over ideerne, men oftest er et idébesøg en mundtlig rådgivning, hvor du selv tager notater. Et idébesøg vil som regel tage min. 1 time, men det er naturligvis muligt at købe ekstra tid, såfremt tiden ikke rækker til dine spørgsmål.

Prisen er 2250,- inkl. moms for 1,5 time og 2750 for 2 timer.

2. Design plan
Du kan efterfølgende vælge at få udarbejdet en design plan, som vi udarbejder på tegnestuen. Designplanen er det ideelle bud på formgivning, indretning og møblering af havens rum, hvor de overordnede ideer luftes og sættes sammen til en spændende og funktionel helhed efter din smag og stil.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker om indhold og funktioner, under skarp hensyntagen til de muligheder og begrænsninger stedet, arkitekturen og omgivelserne foreskriver. Grundlaget er vores viden og erfaring med, hvordan øjet opfatter linjer, former og rum, samt vores plante- og belægnings-kendskab.

Vi får havens overordnede formsprog og indretning på plads og får fastlagt beplantningstyperne til haven, og hvilken belægning du skal bruge på terrasser, indkørsel o.l.

Med designplanen får du et samlet overblik over haven med forslag til overordnet beplantning. Med den i hånden kan du gå frem skridt for skridt samtidig med, at du hele tiden har målet for øje.

Priser fra 10.500,-  inkl. moms.
For en designplan til gårde i boligforeninger, firma og offentlige opgaver:
Prisen aftales efter opgavens omfang og indhold, oftest fra 10.500,- til 25.000,- inkl. moms.

3. Unikaplan – Ultimativ terrasse- og haveplan
En unikaplan er en detaljeret og lækker rentegning og viderebearbejdelse af en designplan. En unikaplan laves også på tegnestuen i løbende kontakt med dig, via telefon og mail. Formsproget optimeres og nye detaljer gør den fuldendt.

 

I tillæg til designplanen, indeholder en unikaplan:

  • Detaljeret planteliste med angivelse af antal.
  • Du får som en særlig sikkerhed selv lejlighed til at foreslå ændringer eller justeringer ud fra din designplan, inden tegnestuearbejdet påbegyndes.
  • Under tilblivelsen af din unikaplan bliver både det indholdsmæssige, så som plantesammensætninger og det formgivningsmæssige sat i højsædet. Med plantelisten i hånden bliver det enkelt at gå på planteskolen, og du undgår at komme hjem med forkerte og for mange planter, og den detaljerede plan gør det meget nemt at indhente tilbud på projektet.
  • I unikaplanen kommer alle ideerne ned på papir og bliver ligeledes visualiseret med billeder/collager.

Prisen aftales efter opgavens omfang og indhold. Fra 16500,- inkl. moms

Boligindretning forløb og priser

Du kan vælge mellem to forskellige modeller, i alle tilfælde vil det være en fordel, hvis du har en grundplan af huset/rummet klar.

1. Idé-besøg

Inspiration og gode råd på stedet
Du ringer til os og aftaler et tidspunkt for et besøg i dit hjem, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov. Med udgangspunkt i en kort opridsning af din udfordring, kaster vi en masse bolde i luften og giver et bud på, hvordan problemer kan vendes til noget positivt, og til visionære indretningsløsninger.

Hvis emnet er forholdsvis afgrænset, kan der blive tid til at lave en hurtig skitse over ideerne, men oftest er et idébesøg en mundtlig rådgivning, hvor du selv tager notater. Et idébesøg vil som regel tage min. 1 time, men det er naturligvis muligt at købe ekstra tid, såfremt tiden ikke rækker til dine spørgsmål.

se priser her

2. Indretningsplan
Du kan efterfølgende vælge at få udarbejdet en indretnings plan, som vi udarbejder på tegnestuen. Indretningsplanen er det ideelle bud på formgivning, indretning og møblering af boligens rum, hvor de overordnede ideer luftes og sættes sammen til en spændende og funktionel helhed efter din smag og stil.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og evt. de allerede eksisterende møbler, under skarp hensyntagen til de muligheder og begrænsninger stedet, arkitekturen og budgettet foreskriver. Grundlaget er vores viden og erfaring med, hvordan øjet opfatter linjer, former, rum, farver og belysning.

Indretningsplanen er et professionelt indretningsforslag som indeholder:

  • Målfast plantegning.
  • Forslag til farve- og materialevalg.
  • Inspirationscollage med beskrivelse af indretningsideerne.
  • Liste over forhandlere ved evt. ny-anskaffelser.
  • Personlig gennemgang af indretningsforslaget.

se priser her

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.