Meltdesignstudio

Havetrends og forbrugeradfærd 2018/2019

 mest for virksomheder

 

Om trends og forbrugertyper 

Der er ingen tvivl om at det at dyrke have er hot, hottere end nogensinde før. 

det er IN at være ude, og det bærer vores adfærd præg af både i haven og når vi shopper til den. 

 

Men hvem er den nye generation af gartnere, hvordan shopper de og hvad tænder de på? 

Er det (stadig) hipt at dyrke i byen, og hvordan gør man det? 

Skal haven være vild og vidunderlig eller studset og styret? 

Hvordan tackler man den stigende brug af teknologi, kontra vigtige tendenser som ægthed nærvær og digital detox? 

Er tid vigtigere end penge, og hvordan vægter lokale og globale værdier i forhold til sociale? 

Påvirker miljøhensynet vores måde at handle på? Og hvordan? 

Hvorfor gider den nye havegeneration ikke løftede pegefingre, hvad vil de med uderummet, hvorfor er det egentlig så hot, og kan man sælge haven på abonnement? 

Og kan haven gøre noget for fællesskabet, sundheden og klimaet, eller kan den bare forsyne os med blomster og grøntsager. 

 

Det er et oplæg om hvor vi er på vej hen i haven, hvordan den nye generation af havekunder ser ud, hvordan de agerer, og hvordan i som virksomhed skal kommunikere med disse nye forbrugere. 

Et oplæg om No-nonsense, nærvær og digital detox. Om self-care og klimakontrol, om mental helse, microvejr. Om planternes sociale netværk, vilddyr i haven og plæner fulde af meget andet end græs, og meget meget andet.  

Har du som virksom hed brug for et indspark til hvordan i kommer videre, hvordan i kommunikerer med potentielle havekunder, eller har i brug for et bud på hvad fremtiden bringer inden for haveverdenen, hvor vi er på vej hen i forhold til farver, materialer, planter, mental indstilling og haveholdning, så er foredraget her et inspirerende, fremsynet og festligt bud på hvad fremtiden bringer for haveverdenen. 

 

Dorthe Kvist er havedesigner, forfatter, stylist, blogger og ejer af MELT Designstudio. Hendes speciale er at skræddersy haver, så de passer præcis til de mennesker, der skal bruge dem – og ikke mindst at få det hele til at virke. Hun er stor tilhænger af havedesign med sjæl og personlighed og en ivrig fortaler for, at haven skal skabe glæde – IKKE stress!  

 

Hun er kendt fra TV 2-programmer som Årets dejligste haveEn have i gave og Vores haver vores vej, som haveekspert i Go’morgen Danmark, og som skribent og stylist i bl.a. Boligliv. Derudover er hun forfatter til bøgerne Byhaven – Kål, kartofler og kærlighed, Bliv ven med din have og Sådan skaber du rum i din have. Og så er hun også udvikler af bæredygtige have-relaterede produkter. 

 

Dorthe Kvist

Forfatter, havedesigner, stylist, blogger og trendspotter

Interesseret?

Så kontakt mig her