fbpx

Meltdesignstudio

Lyset fra en vintergæk, duften af lavendel, et uderum set indefra, en hængekøje til at hænge i…

Din drømmehave
Et sted at blive væk, lade op, geare ned, koble af og hænge ud. Du ved bedst selv, hvordan du bruger din have. Og måske har du en idé om, at den skal være arkitektonisk eller afslappende, sanselig stram, minimalistisk maskulin, poetisk praktisk eller måske vild og varsomt struktureret.

Haven har for mange fået en ny betydning. Nye måder at være sammen på, forholdet mellem vores arbejds- og familieliv og den øgede viden om naturens betydning for vores trivsel, har ændret kravene til og drømmene om haven. Ligesom nyt design og tidens strømninger spiller ind.
Ved at skabe den have der passer til din tid og dit behov, kan haven blive en kilde til afslapning, ro og nærvær i en travl hverdag.

Jeg ved hvordan
Jeg har en faktuel og praktisk viden om haverum og kan hjælpe dig med at skabe din personlige og brugbare have. Og jeg går gerne på tværs af stilarter og normer. Det er vigtigt, at haven afspejler de mennesker, der bor i huset, og vi lægger stor vægt på den arkitektoniske sammenhæng mellem hus og have.

Alle mine projekter er baseret på en analyse af din smag og dine ønsker og behov, så jeg kan omsætte dem til en anvendelig og moderne løsning. Alle projekter illustreres og visualiseres. Det giver dig sikkerhed for, at du får, hvad du drømmer om.

Både villahaver og gårdmiljøer
Melt Havedesign hjælper dig med at gennemføre dine havedrømme uanset om de gælder villahaven, den grønne oase i sommerhuset, gården i andels/ejerforeningen eller firmaet.

Måske skal du anlægge en helt ny have, strukturere en allerede eksisterende, forandre udtrykket, anlægge en ny terrasse, eller måske mangler du ideer til havemøbler og krukker, og hvordan du styler det, du allerede har. Eller måske skal du lave et dejligt uderum til dine medarbejdere i firmaet…

Læs mere om Forløb og Priser her