Meltdesignstudio

 Foredrag og workshops

JeFOTO: Camilla Heyg holder gerne haveforedrag i boligforeninger, på biblioteker, til salgsmøder eller som inspiration til virksomheder, der arbejder med uderum.

Du kan kontakte mig lige her

eller ringe på 26152906

 

Havetrends 2015, lokalt, globalt og mentalt

Et foredrag / trendoplæg, der handler om globale strømninger og tendenser inden for haven i fremtiden, og hvordan vi gør dem lokale. Hvorfor er det gået fra absolut not- til megahot, på få år at være havenørd?

Og hvorfor vil vi pludselig indrette vores uderum, som vi indretter vores inderum?

Lige fra villahaverne og ud på altanerne i det urbane landskab. Fra de gamle dyder og mådehold, til retro grønt og farvernes fremtog. Om haver i højden, og dem der kan spises. Frække farver, fede former, og listige tricks til lette genveje.

Se mere om havetrends her

 

bog_1

Byhaven, kål kartofler og kærlighed et foredrag om urban farming

Med udgangspunkt i bogen “Byhaven – kål, kartofler og kærlighed” fortæller jeg om byhaver, om Urban farming og om at dyrke sit eget grønt, selv om man måske ikke har en have i traditionel forstand, men en altan, tagterrasse eller gårdhave. Et foredrag, sprængfyldt med ideer og anvisninger til hvordan man som byrotte også kan være bonderøv, og hvordan man indretter sit urbane uderum, på vægge, tage, altaner og gesimser.

læs om byhaven her

 

Bliv ven med din haveBliv ven med din have

Foredraget handler om, hvordan du kan blive ven med din have, og på en fin og nem måde få sparket dit udendørs liv i gang, også selv om du måtte have en masse andet om ørerne. Bogen tager udgangspunkt i travle børnefamilier, hvor tiden tit er knap men ønsker og drømme store. Budskabet er, at disse størrelser sagtens kan forenes, og du kan få den have, du drømmer om, uden nødvendigvis at skulle bruge alle dine vågne timer derude.

Jeg fortæller om min egen vej fra glamour til gummistøvler, de gode ting ved havearbejde, hvordan det kan virke som lykkepiller, og de miljø og sundhedsmæssige fordele ved at dyrke selv, uden at blive hellig men på en inspirerende og letforståelig måde.

Løs mere om Bliv ven med din have foredraget her