fbpx

Meltdesignstudio

 Foredrag og workshops

FOTO: Camilla Hey

Jeg holder gerne haveforedrag i boligforeninger, på biblioteker, til salgsmøder eller som inspiration til virksomheder, der arbejder med uderum.

 

Du kan kontakte mig lige her

eller ringe på 26152906

 

 

 


 

Havetrends lokalt, globalt og mentalt – Private

Et foredrag / trendoplæg, der handler om globale strømninger og tendenser inden for haven ifremtiden, og hvordan vi gør dem lokale. Hvorfor er det gået fra absolut not- til megahot, på få år at være havenørd?

Og hvorfor vil vi pludselig indrette vores uderum, som vi indretter vores inderum?

Lige fra villahaverne og ud på altanerne i det urbane landskab. Fra de gamle dyder og mådehold, til retro grønt og farvernes fremtog. Om haver i højden, og dem der kan spises. Frække farver, fede former, og listige tricks til lette genveje.

 

Se mere om havetrends her

Havetrends lokalt, globalt og mentalt – Virksomheder

Det er et oplæg om hvor vi er på vej hen i haven, hvordan den nye generation af havekunder ser ud, hvordan de agerer, og hvordan i som virksomhed skal kommunikere med disse nye forbrugere. 

Et oplæg om No-nonsense, nærvær og digital detox. Om self-care og klimakontrol, om mental helse, microvejr. Om planternes sociale netværk, vilddyr i haven og plæner fulde af meget andet end græs, og meget meget andet.  

 

Se mere om havetrends her

Sådan skaber du rum i din have

Med udgangspunkt i bogen – Sådan skaber du rum i dinhave – fortæller havedesigner Dorthe Kvist om, hvorfor man bør have rum i sin have, og hvad det kan tilføre af magi og eventyr. Det er ikke uden grund, at rum-inddeling af haven er blevet så hot. En have uden rum svarer til en bolig uden vægge, og ligesom i boligen, placerer vi ikke alle funktioner i samme rum.

Haven vil vi bruge til det hele. Vi vil spise og tage bad derude, slappe af, lave yoga, arbejde, lege, være sammen og dyrke vores egen mad – men det bliver hurtigt et rodet og trist syn, hvis man kan se det hele samtidig.

 

Læs mere om Sådan skaber du rum i din have foredraget her

 

bog_1

Byhaven, kål kartofler og kærlighed et foredrag om urban farming

Med udgangspunkt i bogen “Byhaven – kål, kartofler og kærlighed” fortæller jeg om byhaver, om Urban farming og om at dyrke sit eget grønt, selv om man måske ikke har en have i traditionel forstand, men en altan, tagterrasse eller gårdhave. Et foredrag, sprængfyldt med ideer og anvisninger til hvordan man som byrotte også kan være bonderøv, og hvordan man indretter sit urbane uderum, på vægge, tage, altaner og gesimser.

 

læs om byhaven her

 

 

Bliv ven med din haveBliv ven med din have

Foredraget handler om, hvordan du kan blive ven med din have, og på en fin og nem måde få sparket dit udendørs liv i gang, også selv om du måtte have en masse andet om ørerne. Bogen tager udgangspunkt i travle børnefamilier, hvor tiden tit er knap men ønsker og drømme store. Budskabet er, at disse størrelser sagtens kan forenes, og du kan få den have, du drømmer om, uden nødvendigvis at skulle bruge alle dine vågne timer derude.

Jeg fortæller om min egen vej fra glamour til gummistøvler, de gode ting ved havearbejde, hvordan det kan virke som lykkepiller, og de miljø og sundhedsmæssige fordele ved at dyrke selv, uden at blive hellig men på en inspirerende og letforståelig måde.

 

Læs mere om Bliv ven med din have foredraget her