Meltdesignstudio

 

Foredrag Byhaven, kål, kartofler og kærlighed

Med udgangspunkt i bogen Byhaven- kål kartofler og kærlighed fortæller jeg om  byhaver,  om Urban farming, og om at dyrke sit eget grønt, selv om man måske ikke har en have i traditionel forstand, men en altan, tagterrasse eller gårdhave.

Et foredrag, sprængfyldt med ideer og anvisninger til hvordan man som byrotte også kan være bonderøv, og hvordan man indretter sit urbane uderum, på vægge, tage, altaner og gesimser.

 

foredraget er en kommentar til den kæmpe trend der er indenfor urban farming.

Ca 50% af verdens befolkning bor i storbyer, og de vil også være med på den store bølge med at dyrke selv. Så dette  er inspiration til dem, og indeholder alt om hvad man kan dyrke, på begrænset plads, anvisninger på hvordan man gør,  og masser af inspiration fra funky altaner til byhavefællesskaber og street gardening.

 

Kan man have høns på taget og tomater på cykelskuret?

Hvordan laver man  en fælles byhave i den lokale park ?

Er det farligt at dyrke grøntsager i byerne ?

hvad er permakultur, kan man dyrke salat i tagrender, hvilke klatreplanter kan vokse i skygge? og hvordan dyrker man jordbær på væggen?

 

Alt dét og meget mere vil der være svar på, og masser af inspiration til at tænke ud af boksen, og dyrke blomster og grønt , også på de ikke så indlysende steder.

Vi ser på globale tendenser og hvordan de bliver lokale, hvad sker der med det urbane uderum ude i verden, og hvordan tager vi det med os hjem på egen altan.

Et foredrag om hvordan man kan være bonderøv også i byen.

 

Klik her hvis du vil høre mere eller booke mig

Dorthe Kvist

Forfatter, havedesigner, stylist og trendspotter