fbpx

Meltdesignstudio

tirsdag

29

september 2015

Sig det med blomster (der varer i ugevis)

Written by , Posted in Bolig design, DIY, Havetips, Planter, Trends

Du er for fed

Tak, tillykke, jeg elsker dig, du er for vild, jeg er pjattet med dig, du er min bedste veninde, tak for hjælpen, tak fordi du er dig, tak fordi du lader mig være mig, tak fordi du læser med på bloggen, tak for helvede, uden dig var jeg på røven……

Der er meget der kan siges med blomster

Og det gode er, når de blomster man giver, varer i en evighed

Sig det med blomster der varer i ugevis Dorthe Kvist Meltdesignstudio 1

Fire uger, og lidt mere

Så lang tid holdt mine tre buketter af den nye afskårne Kalanchoe Queen

Sig det med blomster der varer i ugevis Dorthe Kvist Meltdesignstudio e

Du kender den godt, den går oftest under navnet Brændende kærlighed, er postkasserød og gror i potter i mærkelige skjulere på vores bedsteforældres sofabord.

Men efter flere års forædling har gartneriet Knud Jepsen, som er verdens største producent af Kalanchoe, under navnet Queen, fundet på at lave den i de skønneste pink, rosa og hvide nuancer, og med dobbelte blomster der ligner noget der er en prinsesse værdig.

Og de garanterer en holdbarhed på minimum tre uger for en buket af de afskårne blomster.

 

-Så nu kan du sige lige det du vil, med blomster der varer i ugevis

 

( ; Dorthe

 

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

2 Comments

    • melt_admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *