fbpx

Meltdesignstudio

tirsdag

30

september 2014

DIY::: Krans af Vedbend

Written by , Posted in Altanindretning, DIY, Havedesign, Havetips, Materialer, Planter, Trends

Jeg har noget med kranse….

Vedbend krans Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio 8

Og nu hvor sommeren køler af og skyggerne bliver lange, er det ligesom om at jeg har endnu mere lyst til en lille krans

Her har jeg lavet en fin og spinkel lille en med to farvet vedbend, sommer sar, mynte og en Dahlia.

Jeg er vild med det lidt vilde og ikke for perfekte look, hvor bladene får lov at stritte lidt på egen hånd…

Vedbend krans Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio 6

Jeg har viklet min lange vedbend ranke omkring et cirkelformet stykke kraftigt ståltråd, og ladet en sidegren hænge ned .Så har jeg viklet mynte og sar omkring det nederste af kransen og hæftet en smuk Dahlia med lidt ståltråd.

I det fugtige og kølige vejr har den holdt sig pæn i næsten en uge, ude på min havedør ( ;

PSSSST!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mi tnyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

2 Comments

  1. Anette
    • melt_admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *