fbpx

Meltdesignstudio

fredag

19

december 2014

DIY:::Nem, botanisk (og billig) julepynt

Written by , Posted in Bolig design, DIY, Jul, Materialer, Trends

Når man er typen, der aldrig kommer hjem fra en tur i haven, parken eller skoven, uden at have lommerne fulde af fantastiske skatte, er det lynhurtigt at lave lidt fint julepynt.

 

DIY Botanisk julepynt Dorthe Kvist Meltdesignstudio

I min verden behøver det ikke være hverken dyrt, fransk eller noget andet fancy, for at være flot.

Jeg er vild med de sort/hvide/grå farver i helt almindeligt avispapir, og sammen med de små frynser af silkepapir, bliver det til de fineste julede kræmmerhuse når de bliver fyldt med lærkegrene fra min nabo´s fældede træ…..

hæng hele molevitten op på en birkegren med tynd ståltråd…..

Og lad så julefreden sænke sig

Hohohooooooooo…..

( ; Dorthe

 

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *