fbpx

Meltdesignstudio

torsdag

3

januar 2013

2013::: HEP HEP om høns, hække og bøger..

Written by , Posted in Trends, Udenfor kategori

[facebooklike]

Aaaaah så ligger det der foran mig, helt nyt, friskt, lokkende, lækkert og jomfrueligt….det nye år

Sådan der! ….lige til at gå i gang med…hep hep

Skal lige vænne mig til det der 13… , men jeg kan mærke at det bliver godt og jeg glæder mig til at tage en ordentlig HAPS af det….2013

Det gamle var nu også fint.

Travlt, til tider turbulent, sjovt, nogle gange sørgeligt, og i den grad udviklende.

Omend det var året hvor jeg aldrig fik klippet hækken på den anden side, vandt DM i buskede tomatplanter, glemte at høste alle rødbederne, missede alle de fede julemarkeder, arbejdede lidt (alt) for meget og glemte min egen fødselsdag….

Men jeg lærte at spille guitar, udgav en bog og skrev endnu en, tegnede masser af fine fede og hyggelige haver, holdt spændende foredrag, havde min debut på TV, udvidede familien med fire fine høns, krammede med Anders Lund Madsen og havde gang i totusinde andre fede ting…

2012 Go morgen og Bliv ven med din have Dorthe Kvist

Så alt jeg bare ville idag, var at sige tak, tak for at du følger med her på bloggen, og tak for det gode gæve gamle år, og HEP HEP for det nye !

Happy heart

KH Dorthe

PS! Hvad glæder du dig til i det nye år ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *