fbpx

Meltdesignstudio

mandag

30

januar 2012

Ska´du med på telt-tur ? ::: Havetrend Glamping

Written by , Posted in Lir og Gear, Materialer, Trends

[facebooklike]

Se her er jo noget der måske kunne lokke sådan en eks-mode-dåse som mig  ud og overnatte i naturen. Egentlig har jeg aldrig været så meget for camping, ikke at jeg synes det er et skønt koncept, jeg vil bare helst ikke selv være blandet ind i det. Og efter min vistnok eneste telttur engang i Italien, hvor jeg klart var den, med det meste (og flotteste) tøj og absolut værste camping gear, dømte jeg mig selv for magelig til den slags.

Men se nu her

1 glamping

For en pige som mig, med en gammel forkærlighed for retro biler , er dette nok svaret når mine unger står og hiver mig i trøjen og råber “vi vil på campingferie”….

Og så kan man stå oprejst derinde, noget der helt klart trækker op på campist-skalaen

For mig er dette det nærmeste man kommer på inkarnationen af det nye camping-trend-begreb :

GLAMPING

som altså er en sammentrækning af glamourous og camping ….YES !( og så skulle man også høre de to ord i samme sætning )Lejr bål to-go

Og hvis jeg så kan få det her lejr-bål-to-go med mig ….så skal det nok gå med det camping-halløj

(set på Formland messen , kontakt Wolkswagen for telt )

Hvordan kan du lide at holde ferie ?

[facebooklike]

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *