Meltdesignstudio

torsdag

7

juli 2011

Pink gør det, Ian Brown og Kim Wilde gør det..

Written by , Posted in Havetips, Lir og Gear, Udenfor kategori

“I´ts very punk rock to be out in a yard growing your own food”

Udtalt af Pop-rock silden Pink til Magasinet Q

Så er det sagt..Haven er hermed dømt cool

Den labre sangerinde har fået en ny hobby, hun har skabt en økologisk køkkenhave i hendes baghave og nyder at høste sin egen mad.

“Jeg har en økologisk køkkenhave med fire højbede. Jeg dyrker agurker, tomater, meloner, jalapeno peber, spinat, grønkål og peberfrugt. Jeg  dyrker også solsikker, morgenfruer og urter som basilikum og merian.

“Jeg kan godt lide at komme ud i mine gummistøvler ”

Således fortsætter Pink i interwiewet: “Jeg er full-on. Jeg har ikke personale eller noget – jeg gør det hele selv. Jeg har for nylig læst en bog med titlen How to be free, af Tom Hodgkinson. Han skriver at du skal få din egen have, hvis du virkelig ønsker at være uafhængig. Det er meget punk rock at være ude i en have og dyrke din egen mad. “

Og her viser Pink hvor glad hun er for sin selvkørende plæneklipper…

MEN…Pink er ikke den eneste musikstjerne, der chiller over havearbejde.

Ian Brown tidligere forsanger og ikonisk frontfigur i The Stone Roses, kom med denne nonchalente udtalelse efter at bandet var gået i opløsning, og en journalist spurgte ham “Hvad vil du nu gøre ?”

-Well you go home and do some gardening, shrug your shoulders with a nonchalant cool and ignore the banal chatter of the music biz.

Så altså havearbejde virker terapeutisk for Mr. Brown, som også har fortalt om hans kærlighed til dyrkede grøntsager, som han regner med er en god livs-lektion for hans børn.

Også vores allesammens pop prinsesse Kim Wilde har byttet musikbranchen ud med et jordnært liv , ved at studere gartneri på college og senere blive vært for sit eget haveprogram på TV.

Kim Wilde's perfect weekend

“Jeg kan ikke vente med at komme ud i haven i weekenden. luge bedene og mellem grøntsagerne , og lægge løg – det er en integreret del af min weekend. Da jeg blev gift i 1996, var der ingen have, kun en tom halv acre. Jeg ønskede at vide, noget mere om havearbejde, så jeg meldte mig til et kursus på det lokale college Capel Manor College og havearbejde blev øjeblikkeligt en lidenskab.
Ligesom byen London, har vores have udvidet sig udad lige siden, og vi har nu over to hektar med masser af træer. Hal ( min mand ) og jeg arbejder som et team om at dyrke grøntsager og frugt: bla. hindbær, rødbeder, Kirsebær og æbler. Og vi serverer altid friske grøntsager fra haven til aftensmad” udtaler den smukke sangerinde .

Og jeg kan bare sige at jeg har det helt på samme måde som både Pink,Ian og Kim…

Havearbejde rocks…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *