fbpx

Meltdesignstudio

onsdag

19

oktober 2011

Oooog de nominerede er….

Written by , Posted in Udenfor kategori

[facebooklike]

Det er mig en stor ære at kunne meddele at www.Meltdesignstudio.com/blog er nomineret som bedste upcoming blog i konkurrencen om at blive årets web-chick.

Kvadratisk logo

Det er naturligvis en titel jeg med stor fryd vil sætte på mit CV. Så hvis du vil bruge et halvt minut til at stemme på mig, vil jeg blive kisteglad. Du klikker på nedestående link og alt du skal sørge for er at der står Meltdesignstudio i det nederste felt der hedder “bedste upcoming” og så trykker du på “send”

http://danskewebchicks.blogspot.com/p/dwc-awards-2010.html

 

-Send gerne opfordringen videre til dine kolleger,  mor, chef, frisør, bageren, din bankrådgiver, din fætter, og din nabo….

På forhånd TAK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *