fbpx

Meltdesignstudio

mandag

14

november 2011

Er det DIG der skal ha` de her fine puder…?

Written by , Posted in Bolig design, Lir og Gear, Materialer

Og huskeseddel for November[facebooklike]

Meltdesignstudiobloggen er i pre-julehumør, og det betyder at du har mulighed for at disse to skønne håndlavede unika puder med fine pixelerede blomster motiver, kan lande lige hjemme i DIN sofa.

Alt du skal gøre er at tilmelde dig nyhedsbrevet eller “like “ på Facebook knappen, og du er med i opløbet om at disse skønheder bliver dine.

DSC_0002

Puderne er lavet i skøn crispy cotton, fyldt med de dejligste fjer og totalt lækkerlabre lige i din vintersofa. Unika design fra MELTdesignstudio

 

Og så lige tre hurtige til November :

#1) Grav Dahliaknolde op

Uha uha…nattefrosten frosten er på vej og det betyder at Dahliaknoldene skal op af jorden. Bank knolden fri for jord, skær toppen af 5-8 cm over knolden ( hvis du er rigtig god så mærker du knolden med farve og højde , så du ved det til næste år ) og så lægger du dem mørkt og køligt i kælderen, feks. i en flamingo kasse med lidt spaghnum.

#2) Slå plænen en sidste gang

Hvis du har mange nedfaldene blade liggende så bare kør dem over med plæneklipperen, det gør det meget nemmere for dem at blive til dejlig mad til regnormene, og dermed endnu bedre jord til dig, en total win-win.

#3) Læg løg

Du kan stadig nå det, faktisk lige indtil jorden bliver frossen kan du nå at lægge masser af dejlige forårsløg, det føles måske lidt som langtidsplanlægning, men tro mig ,de kommer op lige om lidt, og så bliver man jo helt glad i låget.

Go´fornøjelse

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *